Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babyJem Baby reflukspude med sidebeskyttelse grå
p.t. udsolgt

babyJem Baby reflukspude med sidebeskyttelse grå


Pris
304 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277754

EAN: 8699204311320

babyJem Baby reflukspude med sidebeskyttelse grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Navnet siger det hele: reflukspuden grå af babyJem bruges primært til at reducere reflux og opkast hos babyer. Den bruger to velkendte fremgangsmåder til dette formål.
Optisk kan babyJem Reflux-pude til en madrasheve eller en stor kilepude. I princippet er det nøjagtigt, hvad det er: den store kileformede pude fremstillet af massivt skum har en gradient på 15 grader. Babyer, der sover på det, ligger lidt ophøjet. Dette er for at forhindre mavesyre eller maveindhold i at strømme tilbage i spiserøret og således forhindrer eller reducerer tilbagesvaling.

Desuden har puden to mindre kilepuder, der bruges på venstre og højre side af barn. De skal holde babyen i en lateral position ved at støtte ryggen og maven. Ifølge videnskaben kan sidelagring også modvirke tilbagesvaling og opkast generelt. Derudover er sidepositionen velegnet til babyer til at forhindre deformation eller udflatning af baghovedet.
Forresten: For at undgå, at babyen glider. Jem For at forhindre reflukspuder har det åndbare, vaskbare låg et andet struktur på undersiden end på den vatterede top.

Produktdetaljer:
  • den øverste del af kroppen er placeret højere
  • fast base til en god nattesøvn
  • to kilepuder til stabil sideposition
  • aftageligt dæksel, yderligere testet for skadelige stoffer
  • Mål: (bredde x dybde): 43 cm x 63 cm
  • Materiale: plys
  • vaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers