babyJem Baby reden foldbar brun

babyJem Baby reden foldbar brun


  • babyJem Baby reden foldbar blå

Pris
348 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277902

EAN: 8681049225245

babyJem Baby reden foldbar brun
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med spillet hekker brun fra babyJem babyer lang glæde. Den multifunktionelle hverdagshjælper kombinerer fordelene ved et lille rede med fordelene ved et legetæppe, et aktivitetscenter og et siddehjælpemiddel i et. 

Mottoet med spil reden kan være ""løgn - leg - sidde"", fordi det understøtter praktisk talt alle aktiviteter, der er forbundet med det. Den tyk polstret pude er ideel som legetæppe - især i kombination med den enkle, hurtigt monterede legebue. Den tykke polstrede kant fungerer som et beskyttende reden, men er også meget velegnet til støtte og træning af ryg- og nakkemuskler.
Siden vildebedet til babyJem forvandles det til et behageligt siddehjælpemiddel i kun få enkle trin. Den polstrede kant fungerer som en side- og rygstøtte. Legespidsen forhindrer babyen i at vippe fremad.
Legetøjet, der fås i kaffebrunt og lyseblått, bliver et blikfang takket være det kærligt udvalgte, babyvenlige stof og aftageligt legetøj. Forresten: Alle stoffer bruges af babyJem til skadelige stoffer for at garantere høj produktkvalitet.

Produktdetaljer:
  • Baby reden, legetæppe, Aktivitet center og sæde i en
  • Play-bue kan monteres hurtigt med velcro-fastgørelse
  • pladsbesparende sammenklappelig med praktisk bærehåndtag
  • inkl. udskifteligt og vaskbart legetøj
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbar ved 30 ° C
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

babyJem Baby reden foldbar brun
348 kr
Top mærker