babyGO - Slide, lyserød gul
Variant:
  • babyGO - Slide, lyserød gul
  • babyGO - Rutsjebane, grøn-gul

Pris
363 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289639

EAN: 4260332051583

babyGO - Slide, lyserød gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Og hvem! Hvert barn vil glide igen og igen, når dette farverige lysbillede er i haven. Selv de mindste kan opdage det sjove ved at glide her, når de endelig lander forsigtigt i mammas eller fars arme igen.

Forældre vil have det meget sjovt med dette fantastiske legepladsudstyr. Det farverige lysbillede er stabilt, let at tørre af, meget simpelt at konfigurere og børnene kan tilbringe små evigheder med at gå tiden sammen med diaset. ! Og når det ikke længere er nødvendigt, kan det hurtigt sættes væk for at spare plads.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (bredde x længde x højde ): ca. 57 x 110 x 70 cm
  • Slidlængde: 82 cm
  • Kan lastes op til 30 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

babyGO - Slide, lyserød gul
363 kr