babyGO Dørrist Sikkerhed -Gate Hvid

341 kr
Pris
339 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A295831

EAN: 4260332054843

babyGO Dørrist Sikkerhed -Gate Hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" For ekstra sikkerhed
Børn vokser så hurtigt op og begynder snart at erobre deres miljø. Trappevagten ""Sikkerhedsport"" er en praktisk sikkerhedsløsning og bør ikke mangle i nogen husstand med små børn og babyer.

Forældre ønsker et sikkert miljø for deres børn. Med dørbeskyttelsesgitteret fra babyGO er det muligt at give barnet maksimal bevægelsesfrihed med så få farekilder som muligt. På begge sider af gitteret er der stabile låseskruer. De muliggør pålidelig og nem installation af gitteret i dørkarmen - uden at skulle bore. Hver skrue kan justeres individuelt og uden værktøj. Trappesikkerhedsgitteret ""Safety Gate"" er udelukkende egnet til indendørs brug og til installationsbredder fra 76 til 80 cm. Til brug på bredere installationssteder bruges udvidelsesdele (fås separat).

De tider, hvor mor og far skulle klatre over porten med mere eller mindre akrobatiske færdigheder for at komme ind eller ud af et rum er heldigvis en ting fra fortiden med ""Sikkerhedsporten"". Beskyttelsesgitteret lukkes automatisk og låses samtidig. De anvendte materialer er robuste og nemme at rengøre. Om nødvendigt vaskes den simpelthen af.

produktoplysninger:
  • Hurtig og nem installation uden boring og uden værktøj
  • Integreret åbning til behagelig brug
  • Stor åbningsvinkel op til 180
  • Stabil forarbejdning
  • Let at rengøre og vedligeholde
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babyGO Dørrist Sikkerhed -Gate Hvid
4.5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babyGO Dørrist Sikkerhed -Gate Hvid
babyGO Dørrist Sikkerhed -Gate Hvid
341 kr
339 kr