BABYBJÖRN toiletsæde sort/hvid (58028)
BABYBJÖRN toiletsæde sort/hvid (58028)
299 kr
289 kr
Pris inkl. moms

299 kr
Pris
289 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A050595

BABYBJÖRN toiletsæde sort/hvid (58028)
BABYBJÖRN toiletsæde

Kan tilpasses dit toilet
BABYBJÖRN toiletsædet gør det nemmere for dit barn selv at gå på toilettet. Sædet har en blød og bekvem form og samtidig fremmer det en korrekt holding. Før sædet anvendes første gang, indstiller du størrelsen, derefter kan barnet selv montere og afmontere sædet på toilettet når der er brug for det. BABYBJÖRN toiletsædet er nemt at rengøre og den indadvendte kant sørger for at der ikke løber noget ved siden af. Bruges sædet ikke, kan det hænges op ved hjælp af det praktiske greb.

Sikkert toiletbesøg
Det ergonomiske design sørger for at barnet sidder sikkert og bekvemt.
Nemt at håndtere for barnet
Når dit barn skal på toilettet kan det selv montere sædet.
Justerbar
BABYBJÖRN Toiletsædet kan justeres i størrelsen og passer til de fleste toiletsæder.

Kan anvendes fra barnet er ca. 2 år.

BABYBJÖRN toiletsædet er fremstillet af polypropylen.
Produktet indeholder ikke PVC, bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom og klor. Genanvendeligt kunststof.

• Vægt: 400 g
• Mål: 29 x 9 x 36 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topseller

BABYBJÖRN toiletsæde sort/hvid (58028)
299 kr
289 kr
Top mærker