Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kun i dag: Spar 10% ekstra!
Kopiér koden:
KDKN9683
00
tim
00
min
00
sek
Se kuponeni
BABYBJÖRN Toiletsæde hvid / turkis fra 24 måneder
BABYBJÖRN Toiletsæde hvid / turkis fra 24 måneder
289 kr
238 kr
Pris inkl. moms

BABYBJÖRN Toiletsæde hvid / turkis fra 24 måneder289 kr
Pris
238 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
51 kr-18%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A220067

BABYBJÖRN Toiletsæde hvid / turkis fra 24 måneder
Komfortabelt og sikkert sæde. Når det er tid til at lære at toilettett, er det vigtigt at dit barn føler sig komfortabel. Det ergonomiske design af toiletsædet giver dit barn mulighed for at sidde korrekt og komfortabelt. Gummistrimlen og justeringen på undersiden sikrer, at toiletsædet hviler fast, så dit barn sidder sikkert.

Let at bruge: Toiletsædet er let og barnet kan dermed helt selv montere og demontere sædet når det skal bruges. Takket være det praktiske håndtag på bagsiden kan det nemt hænges op efter brug. Vi anbefaler dog, at man hjælper barnet med at komme op på sædet og af sædet igen, indtil barnet lykkedes uden hjælp.

Egnet til de fleste toiletter. Toiletsædet kan justeres og er dermed side sikkert på de fleste toiletter. Du skal bare indstille det første gang. Derefter sidder det altid sikkert på toilettet. Hvis du vil tage toiletsædet med dig og bruge det andetsteds, er det nemt at justere og tilpasse til et andet toilet.

Splash guard sikrer at intet går galt: Takket være den integrerede indvendige sprøjtebeskyttelse går det ikke så nemt galt. Det øger barnets selvtillid, når det begynder at gå på toilettet, og mindre skal rengøres bagefter.

Testet og sikkert materiale: Alle BABYBJÖRN køkken- og badeværelsesprodukter opfylder de nuværende sikkerhedsstandarder for plastprodukter i Europa og USA. Det betyder, at plastik konstant og grundigt testes for bisfenol A (BPA) og skadelige stoffer og testes for deres sikkerhed. Det er vigtigt!

Produktdetaljer:
  • Design: hvid / turkis
  • Materiale: Polyproylen (PP)
  • BPA-fri
  • Vægt: 400 g
  • Mål: Bredde x længde x højde 29 x 36 x 9 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topseller

BABYBJÖRN Toiletsæde hvid / turkis fra 24 måneder
289 kr
238 kr
Top mærker