BABYBJÖRN skråstol Balance Soft Cotton/Jersey mørkegrå/grå kollektion 2016

BABYBJÖRN skråstol Balance Soft Cotton/Jersey mørkegrå/grå kollektion 2016


  • BABYBJÖRN Babysitter skråstol balance soft cotton sort/mørkegrå
  • BABYBJÖRN babysitter skråstol balance soft cotton rouge/orange

1.249 kr
Pris
1.099 kr
Fri fragt
Du sparer
150 kr (12%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A153557

BABYBJÖRN skråstol Balance Soft Cotton/Jersey mørkegrå/grå kollektion 2016
Blødt og behageligt design
BABYBJÖRN Balance Soft er en klassisk skråstol i et specielt let design. Rygholder systemet fastholder barnet på en behagelig måde takket være dets superbløde polstring. Hele skråstolen er kendetegnet af runde former og et design, der yder støtte og sørger for, at dit spædbarn føler sig specielt godt tilpas.

Skråstolen træner motorikken og balancen
Børn elsker den beroligende vippe! Dit barn lærer hurtigt at få skråstolen til at vippe ved at bevæge sig. Det træner balance og motorik på en fuldkommen naturlig måde. Vores skråstol styres ikke ved hjælp af batterier men af barnets egen legesyge.

Korrekt fæste for hoved og ryg
Hvis du bestemmer dig for en skråstol fra BABYBJÖRN, har du sikkerhed for, at dit barns ryg og hoved får den korrekte støtte. Skråstolen har et skræddersyet stofsæde, som smyger sig om barnets krop og fordeler dets vægt optimalt. Den giver dit barn en god holdning og er specielt velegnet for spædbørn, hvis muskler endnu ikke er fuldstændigt udviklede.

Velegnet når barnet skal hvile eller sove
Din baby kan hurtigt blive træt af at lege. Skråstolen har forskellige positioner og kan nemt indstilles fra en oprejst position til en sove position. Skråstolen kan desuden klappes fladt sammen - ideel til opbevaring eller transport.

Skråstol og stol i èn
BABYBJÖRN skråstol Balance Soft kan både bruges som skråstol og som en behagelig stol. Fra fødslen (mindst 3,5 kg.) og indtil dit barn har lært at sidde uden støtte kan skråstolen vise sit værd. Når dit barn kan gå og sidde uden støtte, kan du vende betrækket, så skråstolen forvandles til en bekvem børnestol (indtil 13 kg. eller op til ca. 2 år).

Gynger spædbørn i søvn
Skråstolens naturlige gyngebevægelse virker beroligende. I de første måneder kan du med din hånd eller fod gynge din baby i søvn. Og hvem ved - det kan være det lokker dit barns første smil frem.

Varespecifikation
• Alder: Egnet for nyfødte og børn indtil ca. 2 år (3,5-13 kg.).
• Materiale: Vattering/fyld: 100% polyester; Stoffet: 100% bomuld Bomuld - biologisk fremstilling Stoffet opfylder de internationale krav mht. bio-bomuld.
• Vægt: 2,1 kg.
• Mål: Højde/Længde/Bredde i højeste position: 58 x 89 x 39 cm
• Mål: Højde/Længde/Bredde i transportposition: 11 x 89 x 39 cm
• Plejevejledning: Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 40 °C.

Positioner
BABYBJÖRN skråstol Balance Soft har fire positioner. Nederste position, C, anbefales til nyfødte, som ligger i skråstolen. Positionerne A og B kan anvendes, når barnet uden besvær selv kan holde sin ryg og hoved oppe. Det er ikke farligt at overskride den anbefalede vægtgrænse i en position, men gyngefunktionen fungerer så ikke optimalt.

Hvis produktet anvendes som skråstol, må barnet højst veje 9 kg. Vi anbefaler den følgende vægt i de enkelte positioner:
A. Højeste position " leg " indtil 9 kg.
B. Mellemste position " hvile " indtil 9 kg.
C. Nederste position " sove " indtil 7 kg.
D. Transportposition - hvis produktet ikke anvendes.

Hvis produktet anvendes som stol, anbefaler vi den følgende vægt for de forskellige positioner:
A. Højeste position " leg " indtil 13 kg.
B. Mellemste postion " hvile " indtil 10 kg.
C. Nederste position " sove " indtil 7 kg.
D. Transportposition - hvis produktet ikke anvendes.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BABYBJÖRN skråstol Balance Soft Cotton/Jersey mørkegrå/grå kollektion 2016
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
BABYBJÖRN skråstol Balance Soft Cotton/Jersey mørkegrå/grå kollektion 2016
1.249 kr
1.099 kr
Top mærker