BABYBJÖRN Potty stol Bleg gul
Variant:
 • BABYBJÖRN Potty stol Bleg gul
 • BABYBJÖRN Lyserød potte stol
 • BABYBJÖRN Pottestol Weiss
 • BABYBJÖRN Pottestol grå grøn
 • BABYBJÖRN Pottestol gråblå

Vejl. pris¹
289 kr
Pris
240 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286142

EAN: 7317680552662

BABYBJÖRN Potty stol Bleg gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stabil og behagelig. Undertiden er du nødt til at sidde på potten lidt længere. Det er når vores stabile og ergonomiske potte stol med dens bløde former er lige rigtige for dit barn at være så behageligt som muligt. Det høje ryglæn og armlæn giver ekstra komfort, så dit barn kan læne sig tilbage og slappe af.

Godt gennemtænkt Design: Kanten af ??den inderste potte er afrundet på ydersiden for at forhindre, at huden klemmes, og den potte stol har ingen skarpe kanter. Den potte efterlader nok benrum, hvilket gør det lettere at sætte sig ned og stå op. Gummilisten på undersiden gør den stabil, så den ikke glider frem og tilbage.

Let at holde ren: Pottens stænkbeskytter forhindrer, at noget kommer ud på plads, og den aftagelige indre potte gør det let at tømme og rengøre. Fjern det ved hjælp af det praktiske håndtag under stænkbeskyttelsen, tøm det, skyl det under rindende vand og tør det. Overfladen på den indvendige og ydre gryde er glat og har ingen hjørner eller riller, hvor snavs kunne samles.

Testede og sikre materialer: Alle BABYBJÖRN Køkken- og badeværelsesprodukter opfylder de gældende sikkerhedsstandarder for plastprodukter i Europa og Forenede Stater. Dette betyder, at plastik konstant og samvittighedsprøves for bisphenol A (BPA) og stoffer, der er sundhedsskadelige og kontrolleres for fødevaresikkerhed. Dette er vigtigt for os!

produktoplysninger:
 • Alder: Den potte stol kan bruges, så snart barnet er klar
 • Design Bleg gul
 • Materiale: polypropylen / termoplastisk elatomere
 • Fri for BPA
 • Vægt: 900 gram
 • Dimensioner: længde x bredde x højde 36 x 35 x 31,5 cm
 • Vedligeholdelsesinstruktioner: Det er let at rengøre takket være den aftagelige inderpotte. Tag det ud ved det praktiske håndtag, tøm det, skyl det under rindende vand og tør det

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - BABYBJÖRN Potty stol Bleg gul
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BABYBJÖRN Potty stol Bleg gul
Vejl. pris¹ 289 kr
240 kr