BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
289 kr
249 kr
Pris inkl. moms
  • BABYBJÖRN pottestol pink (55155)
  • BABYBJÖRN pottestol enggrøn (55162)
  • BABYBJÖRN pottestol  snehvid (55121)
  • BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder

289 kr
Pris
249 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A090738

BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
BABYBJÖRN Pottestol tyrkis

Et nyt ergonomisk design giver BabyBjörn® pottestolen endnu blødere former. Den nye bløde form giver barnet mere plads til benene og barnet kan således bedre skubbe numsen i position. BABYBJÖRN potten er fremstillet af polypropylen og termoplastiske elastomer (TPE). Produktet indeholder ikke PVC, bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Genanvendeligt kunsstof.

• Materiale: PP, TPE
• BPA-fri
• Vægt ca. 900g
• Mål: ca. 36 x 35 x 31,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BABYBJÖRN Pottestol tyrkis
289 kr
249 kr
Top mærker