BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
299 kr
279 kr
Pris inkl. moms

BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder


 • BABYBJÖRN pottestol snehvid (55121)
 • BABYBJÖRN pottestol enggrøn (55162)
 • BABYBJÖRN pottestol pink (55155)
 • BABYBJÖRN Pottestol tyrkis

299 kr
Pris
279 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A220317

BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
Stabil og og komfortabel Nogle gange skal du sidde lidt længere på potten. Derfor er vores stabile og ergonomiske potte med sine bløde former lige noget for dit barn for at få det så behageligt som muligt. For ekstra komfort med højt ryglæn og armlæn så dit barn har mulighed for at læne sig tilbage og slappe af.

Gennemført design: Kanten af den indre krukke er afrundet til ydersiden for at forhindre, at huden klemmes, og potten har ingen skarpe kanter. Potten efterlader nok benplads, hvilket gør det lettere at sætte sig og at komme op. Gummistrimlen på bunden gør den stabil, så den ikke glider frem og tilbage.

Kan nemt rengøres Sprøjteskærmen af potstolen forhindrer noget i at gå galt, og den aftagelige indre potte gør det nemt at tømme og rengøre produktet. Benyt det praktiske håndtag under sprøjteskærmen, tøm, skyl det under rindende vand og tør. Overfladen af den indre og ydre potte er glat og har ingen hjørner eller riller, hvor snavs kunne samle sig.

Testet og sikkert materiale: Alle BABYBJÖRN køkken- og badeværelsesprodukter opfylder de nuværende sikkerhedsstandarder for plastprodukter i Europa og USA. Det betyder, at plastik konstant og grundigt testes for bisfenol A (BPA) og skadelige stoffer og testes for deres sikkerhed. Det er vigtigt!

Produktdetaljer:
 • Alder: Potten kan anvendes så snart barnet er klar
 • Design: lilla/hvid
 • Materiale: Polypropen / termoplastiske elastomerer
 • BPA-fri
 • Vægt: 900 gram
 • Mål: Længde x Brede x Højde 36 x 35 x 31,5 cm
 • Pleje instruktioner: Takket være den flytbare indre potte er det let at rengøre produktet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BABYBJÖRN Potte lilla / hvid fra 24 Måneder
299 kr
279 kr
Top mærker