BABYBJÖRN potte enggrøn
p.t. udsolgt

BABYBJÖRN potte enggrøn

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • BABYBJÖRN Potte turkis
  • BABYBJÖRN smart potte. Farve: snehvid
  • BABYBJÖRN potte grå
  • BABYBJÖRN Clever Potte lilla / hvid fra 24 Måneder

715 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A027986

BABYBJÖRN potte enggrøn
BABYBJÖRN børnenatpotte forener perfekt design med funktionalitet - lille, men stabil og nem at tømme og gøre rent.

Nattepoten er velegnetl til mindre badeværelser da den fylder minimalt, er desuden velegnet til at medtage på ture/rejser.
Natpotten fra BABYBJÖRN overbeviser med sin ergonomiske design. Grundet sine bløde, afrundede former er den indbydende og behagelig for barnet.
Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BABYBJÖRN potte enggrøn
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Top mærker