BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele, hvid

BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele, hvid


  • BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele, sort

159 kr
Pris
116 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
43 kr (27%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A012282

BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele, hvid
BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele

Farve: hvid

BABYBJÖRN hagesmækken beskytter bæreselen og bevirker at bæreselen ikke skal vaskes så ofte. Det bløde, vandtætte frottéoverflade er åndbar og smyger sig blidt om munden og hagen. Hagesmækken passer til følgende BABYBJÖRN bæreseler: Orginal, Air, Active, Synergy (passer ikke til Comfort). Hagesmækken fås i diverse farver og leveres i en pakke på 2 stk.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.
BABYBJÖRN hagesmæk til bæresele, hvid
159 kr
116 kr
Top mærker