BABYBJÖRN Børneplade, børneske og gaffel 2er - Sæt fra 6. måned pastelblå

BABYBJÖRN Børneplade, børneske og gaffel 2er - Sæt fra 6. måned pastelblå


Vejl. pris¹
259 kr
Pris
229 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268982

EAN: 7317680740670

BABYBJÖRN Børneplade, børneske og gaffel 2er - Sæt fra 6. måned pastelblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnesele med smart design, der fremmer uafhængig spisning

Børnens tallerken, ske og gaffel er designet til små hænder og gør det nemt for dit barn at spise uafhængigt. Tørkløverbladet gør det lettere for dit barn at afhente maden med bestik uafhængigt. Pladen står fast på bordet uden at falde ned, og skeen og gaffelen har korte håndtag, der gør det lettere at holde. Sættet med fade fås i mange smukke farver, der passer ind i det moderne e-hjem og er velegnet til børn fra cirka den fjerde måned. Formen på pladen gør det vanskeligt for dit barn at gribe fat i kanterne eller vælte pladen. Gummilisten på undersiden forhindrer, at pladen glider frem og tilbage på bordet. Børneske og gaffel med et kort håndtag er let at gribe i den lille hånd, og den nedre ring forhindrer hånden i at nå for langt nede på bestik. Formen på pladen gør det lettere for barnet at hente maden. Kløverformen på pladen gør det lettere for barnet at lægge maden på skeen eller gaffelen. Børnenes tallerken og bestik er opvaskemaskine. Pladen er lavet af to dele, og den indvendige plade kan fjernes for lettere rengøring. Alle dele af sættet er lavet af BPA-fri plast, der er produceret i Sverige.
Plastikken, vi bruger, er selvfølgelig fødevaresikker |
Produktdetaljer:
 • Robust plade til børn, der ikke vælter så hurtigt
 • Børneske og gaffel, let at gribe til små hænder
 • Pladens form gør det let at hente mad med en ske
 • Let at rengøre i hånden eller i opvaskemaskinen
 • BPA-fri plast fra Sverige
Tekniske detaljer
 • Materiale: Polypropylen (PP) / termoplastiske elastomerer (TPE) / Acrylonitril-Butadien-Sryrol (ABS)
børneplade >
 • Mål: længde x bredde x højde 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
 • Vægt: 190 gram
børneske
 • dimensioner: længde x bredde x højde 12 x 3,5 x 2 cm
 • Vægt: 20 gram
børnegaffel
 • dimensioner: længde x bredde x højde 12 x 3,5 x 2 cm
 • Vægt: 20 gram
 • Testet sikkerhed

  Alle køkkenprodukter fra BABYBJÖRN overholder de gældende sikkerhedsbestemmelser for plast i Europa og USA. Dette betyder, at plasten kontinuerligt underkastes strenge test for Bishenol A (BPA) og andre sundhedsskadelige stoffer, og at den er ufarlig i henhold til fødevarelovgivningen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topsellers

BABYBJÖRN Børneplade, børneske og gaffel 2er - Sæt fra 6. måned pastelblå
Vejl. pris¹ 259 kr
229 kr