BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn

BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn


Variant:
 • BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn
 • BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul
 • BABYBJÖRN Børnekrus 2er - Sæt fra 8. måned pastellrosa
 • BABYBJÖRN Børnekrus 2er - sæt fra den 8. måned pastelblau

Vejl. pris¹
139 kr
Pris
135 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269022

EAN: 7317680721617

BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Robust, stabil børnskop, der er let for dit barn at gribe fat i

Det praktiske materiale i børnenes kop gør det nemt for dit barn at drikke uafhængigt. Formen på bægeret er sådan, at selv små farvede hænder kan holde den godt. Takket være den brede fod og det lave tyngdepunkt er børnenes kop meget stabil. Gennem den frostede plastik kan du se indholdet i bægeret godt. Børnekoppen er designet til dit barns drikkebehov. Det skridsikre materiale gør det nemt at holde det. På grund af det lave tyngdepunkt og den brede, tunge fod med gummiring på undersiden, står børnekoppen fast på bordet. Når dit barn rammer koppen, glider det i stedet for at falde. Børnekoppen er lavet af et holdbart materiale, der er opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Børnekoppen fra BABYBJÖRN består af BPA-fri plast, der er fremstillet i Sverige. Plastikken, vi bruger, er selvfølgelig madsikker. Du kan nemt se indholdet af kruset gennem den frostede, gennemsigtige plast.

Produktdetaljer:
 • Godt at forstå til børn
 • Lavt tyngdepunkt - koppen er vanskelig at slå over
 • Opvaskemaskine og fryseskab
 • BPA-fri plast fra Sverige
 • Klart synlig indhold i koppen
Tekniske detaljer
 • Materiale: Polypropylen (PP) / Termoplastiske elastomerer (TPE)
 • Dimensioner : længde x bredde x højde 7,4 x 7,4 x 8,6 cm
 • Vægt: 70 gram
 • Påfyldningsmængde: 100 ml
Testet sikkerhed

Alle køkkenprodukter fra BABYBJÖRN overholder de gældende sikkerhedsbestemmelser for plast i Europa og USA. Dette betyder, at plasten kontinuerligt underkastes strenge test for Bishenol A (BPA) og andre sundhedsskadelige stoffer, og at den er ufarlig i henhold til fødevarelovgivningen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topseller

BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn
Vejl. pris¹ 139 kr
135 kr