❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul

BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul


Variant:
 • BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul
 • BABYBJÖRN Børnemusik 2er - sæt fra 8. måned pastelgrøn
 • BABYBJÖRN Børnekrus 2er - Sæt fra 8. måned pastellrosa
 • BABYBJÖRN Børnekrus 2er - sæt fra den 8. måned pastelblau

Vejl. pris¹
139 kr
Pris
123 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268965

EAN: 7317680721662

BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Robust, stabil børnskop, der er let for dit barn at gribe fat i

Det praktiske materiale i børnenes kop gør det nemt for dit barn at drikke uafhængigt. Formen på koppen er sådan, at selv små spændte hænder kan holde den godt. På grund af det lave tyngdepunkt og den brede, tunge fod med gummiring på undersiden, står børnekoppen fast på bordet. Når dit barn rammer koppen, glider det i stedet for at falde ned. Barnets kop er lavet af et holdbart materiale, der er opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. BABYBJÖRN består af BPA-fri plast, der er fremstillet i Sverige. Plastikken, vi bruger, er naturligvis fødevaresikker, og den frostede, gennemsigtige plast gør det nemt for dig at se indholdet i bægeret.

Produktdetaljer:
 • Godt at forstå for børn
 • Lavt tyngdepunkt - koppen er vanskelig at slå over
 • Opvaskemaskine og fryseskab
 • BPA- gratis plast fra Sverige
 • Tydeligt synligt indhold i koppen
Tekniske detaljer
 • Materiale: Polypropylen (PP) / Termoplastiske elastomerer (TPE)
 • Mål: længde x bredde x højde 7,4 x 7,4 x 8,6 cm
 • Vægt: 70 gram
 • Påfyldningsmængde: 100 ml
Testet sikkerhed

Alle køkkenprodukter fra BABYBJÖRN overholder de gældende sikkerhedsbestemmelser for plast i Europa og USA. Dette betyder, at plasten kontinuerligt underkastes strenge test for Bishenol A (BPA) og andre sundhedsskadelige stoffer, og at den er ufarlig i henhold til fødevarelovgivningen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topseller

BABYBJÖRN Børnemand 2er - Sæt fra 8. måned pastellgul
Vejl. pris¹ 139 kr
123 kr