BABYBJÖRN Betræk til baby bouncer dove blå 3D-jersey

BABYBJÖRN Betræk til baby bouncer dove blå 3D-jersey


Variant:

Pris
503 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295110

EAN: 7317680120311

BABYBJÖRN Betræk til baby bouncer dove blå 3D-jersey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et ekstra stofsæde til babyhopperen er praktisk, hvis du vil ændre udseendet på din babyhopper hurtigt og nemt, for eksempel hvis du har købt en brugt babyhopper, som du gerne vil opdatere. Det er også dejligt at have et andet stofsæde til babystopperen ved hånden, når den anden er beskidt og ligger i vaskeriet.

Meterial
Stoffet til baby Bliss-bouncer består af: Superblød 3D-trøje (Polyester 80%, 16% bomuld, 4% elastan).

Vedligeholdelsesinstruktioner:
Vaskbar i vaskemaskinen ved 40 ° C. Vask separat. Det er bedst at bruge et miljøvenligt og blidt rengøringsmiddel uden blegemiddel. Tør ikke tørretumbler.

Testet og sikkert
Alle materialer opfylder kravene i OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 til babyprodukter. Dette betyder, at de er blide over for sarte børns hud og kan lægges i munden uden tøven.

produktdetaljer:
  • Passer til babybouncer bliss og babybouncer balance Blødt
  • Varier udseendet med en ny farve eller materiale
  • Praktisk i hverdagen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Vores Topseller

BABYBJÖRN Betræk til baby bouncer dove blå 3D-jersey
503 kr