Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BABYBJÖRN Bæresele One Cotton Mix Jeansgrå / Mørkegrå
p.t. udsolgt

BABYBJÖRN Bæresele One Cotton Mix Jeansgrå / MørkegråVejl. pris¹
1.469 kr
Pris
1.363 kr
Fri fragt
Du sparer
106 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A236397

EAN: 7317680980946

BABYBJÖRN Bæresele One Cotton Mix Jeansgrå / Mørkegrå
Baby Carrier One er en ergonomisk bæresele, der giver nærhed og sikkerhed, mens du har hænderne fri. Det er den mest populære bæresele fra babybjörn, da den er nem at anvende og kan tilpasses det voksende barn.

Barnet sidder komfortabelt og kan bevæge benene frit takket være den justerbare bredde. Med Baby Carrier One kan du nemt skifte mellem forskellige bærepositioner foran på maven eller på ryggen.

Bæreselen har et robust taljebånd, polstrede og formede skulderremme, der lindrer ryggen og skuldrene og gør det behageligt at bære dit barn fra fødslen til 3 år.

Vores bestseller - perfekt fra fødslen.
Baby Carrier One er vores mest populære böresele, fordi at den er så alsidig og kan bruges til nyfødte (3,5 kg og derover) og kan derefter tilpasses til det voksende barn.

Tilsammen 4 bære positioner til maven og ryggen.
Du kan vælge om barnet skal kigge ind mod dig (i to forskellige højder), vende fremad eller om barnet skal om på ryggen og sidde.

Ergonomisk benpositionering
Den individuelt justerbare bredde sikrer, at dit barns hofter altid er i en behagelig og ergonomisk korrekt position.

Polstret skulderremme for høj komfort.
Den ekstra tykke polstring på skulderstropperne sikrer en behagelig pasform selv på længere strækninger.

Taljebæltet lindrer belastningen på ryg og skuldre
Det brede, robuste taljebælte lindrer slid og giver en god bæreergonomi.

Integreret nyfødt indsats
Bæreselen har to justerbare højder. Du benytter den øverste højde til din nyfødte (mindst 3,5 kg), så din baby sidder i den rigtige position tæt på dit ansigt. En tommelfingerregel er, at du skal kunne give dit barn et kys på hovedet.

Større børn bæres på ryggen
Hvis barnet er lidt tungere, kan det være lettere for dig at bære barnet på ryggen. Vi anbefaler dog at du ikke bærer dit barn på ryggen før dit barn er over 1 år gammelt, da du i denne position ikke har det samme overblik.

Nem og sikker at bære på ryggen.
Når dit barn sidder i bæreselen og kigger ind mod dig, kan du blot dreje bæreselen rundt om din krop fra maven til ryggen. Det er praktisk, og du har ikke brug for hjælp til det. Konstruktionen af bæreselen sikrer at dit barn sidder sikkert og beskyttet mens du drejer bæreselen fra front til ryggen.

Justerbart hovedestøtte
Bæreselen har en robust og fleksibel nakkestøtte, der vil blive benyttet, indtil din baby har en tilstrækkelig stærk nakke og selv kan holde hovedet oprejst. Du kan også folde nakkestøtten op, hvis dit større barn (over 5 måneder) ønsker at hvile sig eller sove i selen. Hovedstøtten kan indstilles individuelt

Hofte venlig bæresele
Det betyder, at bæreselen vil give den rette støtte til dit barns hofter og dermed fremme modningsprocessen i hofteledene. Dette er meget vigtigt, især i de første par måneder.

Børnevenligt materiale
Alle bæreseler er fri for skadelige stoffer og opfylder kravene i Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 til babyprodukter.

Alder og vægt:
Fra fødsel til ca. tre år (mindst 3,5 kg / 53 cm, maks. 15 kg / 100 cm).

For børn mellem 3,5 og 4,5 kg anbefales brug af bensløjferne for at holde benåbningerne på et passende niveau Hvis du bærer dit barn fremadrettet, skal det være mindst 5 måneder gammelt og højest veje 12 kg.

Vi anbefaler at du ikke bærer barnet på ryggen før barnet er over 1 år gammelt, da du ikke har det samme overblik i denne position.

Materiale:
Materialerne er bløde overfor barnets hud og det er ufarligt at sutte på materialet Bæreselerne er fri for skadelige stoffer og opfylder kravene i henhold til Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 for babyprodukter.

COTTON MIX:
  • Ydermateriale: 60 % bomuld, 40 % polyester
  • Fyld: 100 % bomuld
  • Inderpolstringen: Polyester og PU skum (stropper)
Vaskeanvisninger:
Vaskbar ved 40 °C. Bør vaskes sepperat. Anvend helst et økologisk og skånsomt vaskemiddel uden blegemiddel Ikke egnet til tørretrummel

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BABYBJÖRN Bæresele One Cotton Mix Jeansgrå / Mørkegrå
4.5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers