Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BABYBJÖRN Babybæresele Mini lysegrå 3D Jersey
p.t. udsolgt

Pris
759 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247435

EAN: 7317680210722

BABYBJÖRN Babybæresele Mini lysegrå 3D Jersey
Den lille, enkle og bløde babybæresele til nyfødte
Babybæreselen Mini er en lille, enkel babybæresele, som du nemt kan tage af og på, hvis du vil bære din baby i kortere tid. Det er perfekt i de første par måneder, når barnet har brug for meget nærhed døgnet rundt. Du kan åbne hele fronten og lægge babyen lidt ned, når den falder i søvn i babybæresele. De bløde stoffer klæber til barnets ryg, ben og hofter og giver en god støtte. Med babyholderen kan du mærke barnets position og den naturlige C-kurve på bagsiden.

Dit nyfødte barn har brug for nærhed 24 timer i døgnet. Babybæreselen Mini er en lille, enkel babybæresele, som du nemt kan tage af og på. Dette er perfekt, hvis du har brug for at bære din baby i en kortere periode og lindre eller trøste, og samtidig have dine hænder fri for andre ting. Når din baby falder i søvn i babybæreselen, kan du åbne hele fronten og lægge det søde barn uden at vække det.

Takket være de super-bløde stoffer er babybæreselen særlig behagelig mod den følsomme babyhud. Det klæber til babyens ryg, ben og hofter og giver en god støtte. Med denne smarte babybæresele kan du mærke din baby og din naturlige C-kurve med dine hænder. En robust, justerbar nakkestøtte giver en sikker pasform til dit barns hoved og nakke.

Perfekt til nyfødte
Babybæreselen er perfekt som den første babybæresele, den er specielt tilpasset til nyfødte med deres meget specielle behov for nærhed. Du bærer din baby oven på brystet, så den kan altid føle dit hjerteslag.

Lille og let at tage af og på
Babybæreselen Mini er den mest praktiske babybæresele med kun få justerbare spænder. Dette vil gøre det muligt for dig at bruge babybæreselen dag og nat, for at berolige din baby. Du kan nemt åbne babyholderen og løsne hele forsiden for at lægge dit sovende barn. Den trinløse justering af størrelse og nakkestøtte sikrer, at babyholderen kan tilpasse sig barnets voksestørrelse.


Takket være babybæreselen Mini's super-bløde stoffer er det særligt behageligt for din baby og behageligt på den følsomme hud hos nyfødte. Babybæreselen klæber til barnets ryg, ben og hofter og giver god støtte, så babyen sidder i en behagelig ergonomisk position. Gennem stoffet kan du mærke placeringen af din baby og den naturlige C-kurve på bagsiden med dine hænder.

Unikke stoffer
Stofferne fra babybæreselen er udviklet specielt til BABYBJÖRN og behovene hos små babyer. Mesh- og jersey babybæreselen er lavet af 3D-stoffer, der består af tre lag - en indvendig, en udvendig og et mellemlag. I stedet for en fyldning, hvorigennem babybæreselen kan blive for varm, består mellemlaget af en tynd, mere monotont tråd. Dette giver babyens bærestabilitet som et polstret materiale, men sikrer samtidig en god luftstrøm, således at babybæreselen altid forbliver luftig og kølig, når den bæres.

3D Jersey
Det nyeste og blødeste materiale er så blødt som din mest komfortable T-shirt. Stoffet er blødt og hyggeligt og klæber til barnet, når det bæres

Har kun brug for lidt plads
Babybæreselen Mini tager kun lidt plads og kan nemt pakkes væk op opbevares i pusletasken eller ligge under barnevognen.

Justerbar hovedestøtte
En fornuftig hovedstøtte har særlig betydning de første fem måneder i barnets liv, idet barnet først skal lære at kunne holde hovedet selv. Bæreselen byder på en stabil hoved- og nakkestøtte, som kan indstilles efter behov.

Du har dine hænder fri
Når du bærer dit barn i babybæreselen, har du hænderne fri til andre aktiviteter. Dette er perfekt til din nyfødte, der har brug for en masse nærhed.

Bær med ansigtet vendt ind eller ud foran maven
Hvis din baby er større, kan du bære den indad eller fremad. Hvis du bærer dit barn fremadrettet, skal det være mindst 5 måneder gammelt og højest veje 12 kg.

Alder og vægt:
Ideel til babyens første måneder. Testet og sikkert i 0 til 1 år (mindst 3,22 kg maks. 11 kg) Hvis du bærer dit barn ansigt først, skal det være mindst 5 måneder gammelt og veje højst 11 kg. For børn mellem 3,2 og 4,5 kg anbefales brug af bensløjferne for at holde benåbningerne på et passende niveau

Materiale:
Materialerne er bløde overfor barnets hud og det er ufarligt at sutte på materialet Bæreselerne er fri for skadelige stoffer og opfylder kravene i henhold til Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 for babyprodukter. HVilket for os er meget vigtigt!

Testet sikkerhed
Babybæreselen Mini overholder den europæiske sikkerhedsstandard DIN EN 13209-2: 2015 for babybæreselen såvel som den amerikanske standard ASTM F2236.

Vaskeanvisninger:
Vaskbar ved 40°C. Bør vaskes sepperat. Anvend helst et økologisk og skånsomt vaskemiddel uden blegemiddel Ikke egnet til tørretrummel

Produktdetaljer:
  • Fremadrettet montering fra 3,22 til 11 kg.
  • Pleje instruktioner: Vaskbar ved 40°C. Vaskes seperat.
  • Forureningsfrit materiale

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
59 kr
Pris
665 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BABYBJÖRN Babybæresele Mini lysegrå 3D Jersey
5
36 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 33
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers