BABYBJ ™ RN Baby-hopper Balance bl ›d Bomuld / trøje bl † / gr

BABYBJ ™ RN Baby-hopper Balance bl ›d Bomuld / trøje bl † / gr


Variant:

Pris
1.179 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294536

EAN: 7317680050458

BABYBJ ™ RN Baby-hopper Balance bl ›d Bomuld / trøje bl † / gr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bl ›dt design til en s'rlig koselig f› lelse
BABYBJ ™ RN Baby-bouncer Balance Soft er den klassiske baby-bouncer i et s'rligt bl ›dt design. Fastholdesystemet er behageligt for barnet takket v're det vidunderligt bl ›de polstring. Hele bouncer har en rund form og et Design-forstå ›telsessystem, der giver st› tte og f † r din baby til at f ›le sig meget behagelig.

Bouncers tr'ner motoriske f'rdigheder og f ›lelsen af ???? balance
B› rn elsker den blide rocking! Dette stald l'rer hurtigt, hvordan man f † r baby-hopperen til hos hoppe med sine egne bev'gelser. Dette tr'ner f ›lelsen af ???? balance og motorik p † og helt naturlig m † de. Vores babystopper driver ikke af batterier - mænd af legesygdom.

Korrekt st ›Tte til hoved og ryg
Hvis du leder efter en baby-hopper fra BABYBJ ™ RN, kan du v're sikker p †, ved dit fjeld ryg og hoved f † r den n ›dvendige st› tte. Babyhopperen har et skr'ddersyet stofs'de, der vikles rundt om dette lader krop og fordeler dens v'gt j'vnt. Dette giver dette barn gud st ›tte og er er vigtigt for sm † babyer, hvis muskler nummer ikke er fuldstændigt udviklet.

Velegnet til hvid og sov
Din baby kan hurtigt blive tr't af at lege. Babyhopperen har forskellige positioner og kan lade flyve fra en opretst † ende spilleposition til en sovjetisk position. Babystopperen foldes ogs † fladt til lade opbevaring eller transport.

Babystopper og -stol i en
BABYBJ ™ RN Babybouncer Balance Soft kan bruges b † de som babybouncer og som en behagelig stol. Fra f ›dslen (mindst 3,5 kg), indtil dit barn har l'rt ved sidde uden st› tte, kan babyhopperen bruges. Hvis dette stald kan g † og sidde uden st ›tte, kan du vende omslaget for at g› re hopperen til en behagelig stol (op til 13 kg eller en alder p † ca. 2 † r).

Rock sm † babyer er ›v
Babystopperen har en naturlig gyngende bev'gelse, der har en beroligende effekt. Jeg er f ›rste m † neder kan du gynge din baby til at sove med din h † nd eller fod. Og hvem ved - m † ske vil det endda bringe dit lader f ›rste smil.

Stillinger:
BABYBJ ™ RN Baby bouncer Balance Blød har brandpositioner. Den laveste position, C, anbefales til nyf ›dte, der er i bouncer. Position A og B kan bruges, hvis barnet lad ryggen og hovedet lodret i disse positioner. Det er ikke farligt ved overskridelse af den anbefalede maksimale v'gt for en position, mænds vippefunktioner arbejder ikke optimalt i denne position.

Hvis produkt skal bruges som baby-hopper, skal barnets må ikke overstige 9 kg.
Vi anbefaler derfor f ›følgende maksimale v'gt for positioner, der skal bes'ttes:
 • A. H› jeste position Spil til 9 kg
 • B. Mellemstilling Hvilende op til 9 kg
 • C. Laveste position Sove op til 7 kg
 • D. Transportposition - n † r produkt ikke bruges
Hvis produkt bruges som stol, anbefaler vi f ›lgende maksimale v'gt for positioner, der skal indtages:
 • A. H› jeste position Spil til 13 kg
 • B Mellemstilling Hvilende op til 10 kg
 • C. Laveste position Sove op til 7 kg
 • D. Transportposition - n † r produkt ikke bruges
Tekniske detaljer:
 • Alder: For nyf ›dte og b› rn op til ca. 2 † r (3,5 til 13 kg)
 • Organisk bomuld: polstring 100% polyester stof: bomuld fra ›kologisk landbrug. Stoffer brugerer den globale standard for organisk bomuld
 • V'gt: 2,1 kg
 • Dimensioner (h ›jde xl'ngde x bredde) ih› jeste position: 58 x 89 x 39 cm
 • M † l: (h ›jde xl'ngde x bredde) i transportstilling: 11 x 89 x 39 cm
 • Vedligeholdelsesinstruktioner: D'kslet kan lade fjernes og maskinvaskes ved 40 ø C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybjörn

Den smarte løsning

De fleste produkter fremstilles enten med fokus på børn eller voksne, uden at tage hensyn til at børn og voksne har forskellige krav og forventninger til et produkt. En bæresele for eksempel skal helst ikke udelukkende være behagelig at sidde i, den skal samtidig også skåne forældrenes ryg. Det smarte ved produkterne fra BABYBJÖRN er således at de fra begyndelsen har kigget på produktdesignet fra flere synsvinkler. De startede med en skråstol i 1961 og kan nu findes i flere end 50 lande. BABYBJÖRN er nok mest kendt for deres bæreseler, som de har solgt ikke mindre end 30 millioner styk af i årenes løb. Men firmaet byder også på artikler til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Firmaets filosofi går ud på at forbedre familiers hverdag.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - BABYBJ ™ RN Baby-hopper Balance bl ›d Bomuld / trøje bl † / gr
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
2 Bedømmelse
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BABYBJ ™ RN Baby-hopper Balance bl ›d Bomuld / trøje bl † / gr
1.179 kr