Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Babybay Slange Berry Stjerne hvid
p.t. udsolgt

249 kr
Pris
243 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A211888

EAN: 4260472551851

Babybay Slange Berry Stjerne hvid
Denne snuskede slange lavet af bomuld kommer i mange nuancer. Mange børn sover bedst på siden. Det er her at sengeslangen kommer ind i billedet. Har ikke for meget fyld, så den stadig er blød og formbar. Ikke så stor og høj som en ammepude. Det kan også bruges som en sengerand for at beskytte mod stængerne på babybay sengen og selvfølgelig at hygge og lege. Desuden kan den bruges som kantbeskyttelse på skiftbordet eller i kravlegården. Når slangen ikke længere tjener som en beskyttelse, kan den nemt bruges som en legekammaret

Produktdetaljer:
  • Mål: ca. 180 x 9 x 9 cm
  • Materiale: Ydrestof: 52 % polyester, 48 % bomuld, fyld: 100 % polyester
  • Kan vaskes ved 40°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Babybay Slange Berry Stjerne hvid
4.5
74 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 60
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers