Babybay Sidestykke Maxi Advance grå

Babybay Sidestykke Maxi Advance grå


  • Babybay Sidestykke Maxi Advance hvid

399 kr
Pris
311 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
88 kr (22%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A232174

Babybay Sidestykke Maxi Advance grå
Med det praktiske sidestykke sover barnet sikkert, selv når det ligger alene. Med et håndgreb kan dette gitter monteres til bundpladen. Foroven fastgøres lukkegitteret ved hjælp af to monteringsdele.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå, lakeret
  • Materiale: Massivt bøgetræ, lakeret
  • Mål: Bredde x dybde x højde 94 x 6 x 27,5 cm
  • Flade stænger
  • Til at lukke den åbne sideseng
  • Sidestykke, der passer til babybay-sengen Maxi Advance

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Babybay Sidestykke Maxi Advance grå
399 kr
311 kr
Top mærker