BABYBAY Sideseng Midi / Mini blå hvid

BABYBAY Sideseng Midi / Mini blå hvid


  • BABYBAY Sideseng Midi / Mini rosa hvid
  • BABYBAY Sengerand Midi / Mini hvid
  • BABYBAY Sideseng Midi / Mini gul hvid
  • BABYBAY Sideseng Midi / Mini brun hvid

199 kr
Pris 112 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
87 kr (44%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A086272

BABYBAY Sideseng Midi / Mini blå hvid
Denne behagelige sengerand er lavet af bomuld der er testet for skadelige stoffer og begge sider kan benyttes som inderside.

• Passer til sidesengene Babybay mini/midi
• Mål: ca. 157 x 1 x 25 cm


Materiale:
Overstof: 100% bomuld
For: 100% polyester

Öko-Tex Standart 100
Test nr.: 12.0.03346
FI Hohenstein

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

BABYBAY Sideseng Midi / Mini blå hvid
199 kr
112 kr
Top mærker