babybay sideseng Boxspring med cembrafyr-liggefladebabybay sideseng Boxspring med cembrafyr-liggeflade

babybay sideseng Boxspring med cembrafyr-liggeflade


Pris
1.999 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265411

EAN: 4260472558010

babybay sideseng Boxspring med cembrafyr-liggeflade
babybay® Boxspring, løsningen til alle høje senge. Grundet den høje konstruktion og højdeindstillingen kan liggefladen indstilles præcis i højden til sengen. Altid i niveau med mors seng. Med det specielle bælte er det let at spænde fast til enhver boksmadras. Liggefladen af cembrafyrtræ har en særlig beroligende duft, som har en positiv virkning på sovekomforten. Duften stabiliserer kredsløbet ved vekslende lufttryk og beroliger det menneskelige organ. Derudover virker cembratræ også antibakterielt, beskytter mod svamp og har insektresistente egenskaber.
Med hullerne i pladen er god udluftning garanteret. Ved de justerbare fastgørelsesvinkel sættes sengen sikkert til forældresengen enten fra oven eller fra neden. Det er lige så let at fjerne den igen. babybay® er testet af TÜV, og du kan være sikker på at der ikke sker noget med dit barn. Lakeringen er fri for skadestoffer i overensstemmelse med normerne EN71.3. Den er produceret af antistatisk massivt træ.
Når barnet bliver for stor til sengen kan den udvides og omdannes til højstol, skrivebord, bænk, dukkepuslebord eller andet.

Produktdetaljer:
 • Farve: Hvid
 • Selve sengens materiale: Massivt bøgetræ, lakeret
 • Materiale Liggeflade: Cembrafyrtræ, ubehandlet
 • Mål: Bredde x Længde x Højde 54 x 94 x 96,5 cm
 • Trinløs højdejustering
 • Liggefladen passer præcist til forældresengen
 • Cembrafyrtræ virker afslappende og antibakteriel
 • Behagelig duft
 • Gennemtestet af TÜV/GS og overholder DIN EN1130-1 for børnesenge
 • Alle lakker er testet for skadestoffer efter DIN EN 71 del 3
 • Bøgetræ
Inkluderet i leveringen:
 • Sideseng Boxspring med cembrafyr-liggeflade
 • OBS! Madras, sidestykke og hjul er ikke inkluderet i leveringen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay sideseng Boxspring med cembrafyr-liggeflade
1.999 kr