babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegråbabybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå

babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå


Variant:
 • babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå
 • babybay ® sengerandsslange Piqué hvid stjerner perlegrå
 • babybay ® sengerandsslange piqué perlegrå prikker hvid
 • babybay ® sengerandsslange piqué perlegrå prikker hvid
 • babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå

Pris
331 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288039

EAN: 4260472555767

babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Mange babyer sover bedst på deres side, især i de første uger. Det er her den bedste babybay-slange hjælper: ikke for tæt fyldt, så den er behagelig blød og formbar, til at støtte babyens ryg på en koselig måde og ikke så omfangsrig som en ammepude (men stadig god at bruge som sådan). Nest Snake beskytter også mod hårde tråde i sengen eller pinden og mod kanter på skiftende enhed. Når det ikke længere er nødvendigt i sengen, fungerer det som en blød legekammerat eller trækstop.

produktoplysninger:
 • Mål: ca. 180 x 9 cm
 • Materiale ydre stof: 52% polyester, 48% bomuld
 • Materialeudfyldning: 100% polyester
 • Vaskbar ved 40 ° C
 • >
 • Testet for skadelige stoffer og certificeret i henhold til ""Standard 100 af OEKO-TEX® Confidence in Textiles"", produktklasse 1 til babyer
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå
babybay ® sengerandsslange Piqué hvide prikker perlegrå
331 kr