babybay Sengerand Original lysegrå stjerner hvid

babybay Sengerand Original lysegrå stjerner hvid


  • babybay Sengerand Orginal hvid/hvid
  • babybay Sengerand Original rose stjerner hvid
  • Babybay Sengerand Original fersken prikker hvid
  • Babybay Sengerand Original lysegrøn prikker hvid

229 kr
Pris 195 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
34 kr (15%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A204909

babybay Sengerand Original lysegrå stjerner hvid
Sengeranden er lavet af testet bomund og kan fastgøres til barneseng med sløjfer. Hvid på den ene side grå med et sødt stjerneprint på den anden side.

Produktdetaljer:
  • Passer til sidesengen babybay Original
  • Mål: ca. 149 x 1 x 25 cm
  • Materiale: Ydrestof: 52 % polyester, 48 % bomuld, fyld: 100 % polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

babybay Sengerand Original lysegrå stjerner hvid
229 kr
195 kr
Top mærker