Babybay sengeforlænger til Original, skiffergrå

Babybay sengeforlænger til Original, skiffergrå499 kr
Pris
374 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
125 kr-25%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A086202

Babybay sengeforlænger til Original, skiffergrå
Udvider liggerfladen og danner en bro til bredde sengekanter (f. eks. Futton-senge) på op til 15 cm. Samtidig opstår der således også mere plads til babyen.Indeholder en babybay sengeforlænger, en hvid tilføjelse til madrassen i åndbart skumstof og et hvidt lagen i 100% bomuld. Når der ikke længere er brug for forlængeren kan den meget let forvandles til en elegant vægreol.

Produktdetaljer:
 • Farve: Skiffergrå
 • Materiale: Massivt bøgetræ, lakeret
 • Mål: (Bredde x dybde x højde) 81 x 15 x 18 cm
 • Passer til sengen Original
 • Alt hvad der skal bruges til dette er inkluderet i leveringen
 • Babybay - sengen er ikke inkluderet i leveringen!
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Babybay

  Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

  Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

  Vores Topseller

  Babybay sengeforlænger til Original, skiffergrå
  499 kr
  374 kr
  Top mærker