babybay Rede Snake Organic Cotton hvid glitter stjerner diamant blå 180 cm

babybay Rede Snake Organic Cotton hvid glitter stjerner diamant blå 180 cm


Variant:
  • babybay Rede Snake Organic Cotton hvid glitter stjerner diamant blå 180 cm
  • babybay Rede Snake Organic Cotton lysebrun stjerner hvid 180 cm
  • babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
  • babybay Rede slange Organisk bomuld n lysegrå stjerner hvid 180 cm
  • +3

Pris
267 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277585

EAN: 4260472556399

babybay Rede Snake Organic Cotton hvid glitter stjerner diamant blå 180 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alle begyndelser er vanskelige - dette gælder ofte for din babys søvn. Mange børn sover bedst på deres sider. Babybay-reden-slange glitter stjerner dimantblue hjælper her: Ikke for fast fyldt, så det er behageligt blødt og formbart, for at støtte babyens ryg kos og ikke så voluminøs som en ammepude (men stadig god at bruge som sådan). Rejseslangen beskytter også mod hårde tråde i sengen eller pinden og mod kanter på omklædningsbordet. Når det ikke længere er nødvendigt i sengen, fungerer det som en blød legekammerat eller trækstop.

Produktdetaljer:
  • Mål: ca. 180 x 9 cm
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Testet til skadelige stoffer og certificeret i henhold til ""Standard 100 af OEKO-TEX® Confidence in Textiles"", produktklasse 1 til babyer (12.0.03346)
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay Rede Snake Organic Cotton hvid glitter stjerner diamant blå 180 cm
267 kr