babybay ® rede mesh piqué Maxi, boxsping og Comfort perlegrå stjerner 168x24 cmbabybay ® rede mesh piqué Maxi, boxsping og Comfort perlegrå stjerner 168x24 cm

babybay ® rede mesh piqué Maxi, boxsping og Comfort perlegrå stjerner 168x24 cm


Variant:

Pris
213 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287948

EAN: 4260472555941

babybay ® rede mesh piqué Maxi, boxsping og Comfort perlegrå stjerner 168x24 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det luftige, netværk baby rede indrammer det babybay, beskytter din baby og lader luften cirkulere. Det giver også mere sikkerhed ved at reducere risikoen for kvælning, at blive fanget eller klatre. Reden kan fastgøres og fjernes fra krybben i et par nemme trin.

Mesheden findes i forskellige farver og kan vaskes op til 40 ° C. Det luftige reden er testet grundigt for skadelige stoffer og er blevet tildelt certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346).

Tekniske detaljer:
  • Dimensioner bredde x længde x højde: ca. 168 x 2 x 24 cm
  • Øvre materiale: 100% bomuld
  • Mesh: 100% polyester
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
produktoplysninger:
  • Egnet til ekstra seng babybay ® Maxi, Boxspring og komfort
  • Testet til skadelige stoffer og tildelt certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Oekotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346)
  • farve og design: stjerner perlegrå
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay ® rede mesh piqué Maxi, boxsping og Comfort perlegrå stjerner 168x24 cm
213 kr