Babybay original seng ekstra ventileret - massivt bøg natur lakeret

Babybay original seng ekstra ventileret - massivt bøg natur lakeret1.359 kr
Pris
1.298 kr
Fri fragt
Du sparer
61 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A041083

EAN: 4260095221568

Babybay original seng ekstra ventileret - massivt bøg natur lakeret
BABYBAY SENG MASSIVT BØG

NYT: med lufthuller i bundpladen for optimal luftcirkulation

Hvornår sover man bedre?

De første måneder med et spædbarn er meget anstrengende. Det, der dog er mest anstrengende de første måneder, er den nattelige rutine med meget få timers søvn. Almindelige senge eller vugger står som regl frit i rummet i børne- eller soveværelset. Du bliver derfor nød til at stå op når du skal amme. Det er ikke kun udmattende, men kan for mødre, der har født ved kejsersnit også være meget smertefuldt i de første par uger. Med babybay vil dit barn sove bedre, dette kan flere tusinde tilfredse kunder allerede bekræfte.

Når din lille skat er vokset ud af sengen efter 9 måneder, kan du blot forvandle deres babybay: Lav den om til en højstol, skrivebord, børnestol, bænk, dukke puslebord, legebord, rejseseng eller kravlegård.

Babybay er trinløst højdejusterbar og kan dermed anbringes ved enhver forældreseng. To holdere, der er monteret til sengen, sørger for sengen ikke glider væk eller tilter. holderne kan justeres vandret og lodret. Dette muliggør en tæt montering til morens seng hvilket er alfa omega når du ønsker en sideseng. Sengen kan nemt og uden brug af værktøj justeres.

Tekniske detaljer:

• Liggeflade: 81 x 42 cm
• Mål (længde/højde/dybde): 87 x 79 x 46 cm
• Farve: Massivt bøg natur lakering
• Vægt: 11,6 kg

BEMÆRK: Madrassen, hjulene og sengegitteret er IKKE inkluderet i leveringen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Babybay original seng ekstra ventileret - massivt bøg natur lakeret
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
267 Bedømmelse
 
229
 
33
 
3
 
1
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topsellers

Babybay original seng ekstra ventileret - massivt bøg natur lakeret
1.359 kr
1.298 kr