babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm
Bæredygtig

babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm


Variant:
  • babybay Sengerand Orginal hvid/hvid
  • babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm

Pris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A276997

EAN: 4260472556221

babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med denne rede bliver babybay ®-seng en meget individuel drømmeseng. Babyen er helt sikker og beskyttet mod miljøirritation eller træk. Det åndbare rede sikrer optimal luftcirkulation - ikke for meget, ikke for lidt. Det koselige lille rede er simpelthen at føle sig godt og giver sikkerhed. Det lille reden tilbyder meget god beskyttelse mod stængerne.

Produktdetaljer:
  • Egnet til ekstra seng babybay ® Original
  • Mål: ca. 149 x 1 x 25 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Testet for skadelige stoffer og tildeles certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 til babyer (12.0.03346)
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm
4.5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm
babybay økologisk bomuld Original reden lysegrå stjerner hvid 149x25 cm
193 kr