❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvidbabybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid

babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid


Variant:
 • babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid
 • babybay ® Nest slange piqué egnet til alle modeller, hvid
 • babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, hvid
 • babybay ® Nesting slange piqué egnet til krybber, taupe stjerner hvid
 • +2

Pris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312185

EAN: 4260472553367

babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mange børn kan bedst sove på siden. Det er her, at redeslangen kommer ind i billedet - som en støttepude. Den er rigeligt fyldt med allergivenlig silikoneuld, så den ikke er for blød, men heller ikke for hård og derfor kan fungere som optimal støtte. Med sin behageligt bløde overflade i 100 % bomuld beskytter den din skat mod tremmesengens træramme. Fyldet af høj kvalitet samt overfladen er af højeste kvalitet og garanterer både sikkerhed og komfort for dit barn. Desuden er nestormen alsidig - uanset om den ligger i vuggestuen, i kravlegården eller som legekammerat, tilpasser den sig alle forhold på grund af sin fleksibilitet. Desuden kan den bruges som en allround beskyttelse af den skiftende enhed. Når der ikke længere er brug for den i sengen, fungerer den som legekammerat eller som trækstopper.

Produktdetaljer:
 • Hypoallergen, formstabil og blød silikoneuld
 • Skaber en rolig soveatmosfære
 • Beskytter mod træk
 • Testet for skadelige stoffer og tildelt "Confidence in Textiles"-certifikatet i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346).
Tekniske detaljer:
 • Materiale yderstof: 100% bomuld
 • Materiale bundstof: 100% polyester
 • Mål: (længde x bredde x højde) 200 x 13 x 13 x 13 cm
 • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid
babybay ® Nest slange piqué egnet til krybber, berry stjerner hvid
245 kr