Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babybay Madrass Class ic Fresh til Boxspring XXLbabybay Madrass Class ic Fresh til Boxspring XXL
p.t. udsolgt

babybay Madrass Class ic Fresh til Boxspring XXL


Pris
417 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265229

EAN: 4260472557266

babybay Madrass Class ic Fresh til Boxspring XXL
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Madrasens tekstur spiller en vigtig rolle i din babys naturlige søvnrytme. Frem for alt skal fugt forårsaget af nattesved effektivt fjernes. ® Class ic Fresh madras babybay sikrer høj luftcirkulation med lodrette klimakanaler i komfortskumkernen, der er nøjagtigt tilpasset ventilationsspalterne på den ® liggende babybayoverflade. Den optimale iltforsyning forhindrer ophobning af varme og giver således pålidelig og hygiejnisk beskyttelse mod fugt og fugtighed. Komfortskumkernen tilpasser sig ideelt til din yndlings kropsform gennem den detaljerede quiltning af dækslet i stjernedesignet, har en understøttende effekt og sikrer således en dyb, lang, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Sådan føles din baby rundt. Dækslet kan let fjernes når som helst på grund af det tredobbelte lynlås og kan vaskes op til 30 ° C. Alle madrasser er testet for skadelige stoffer og er blevet tildelt certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Komfortskumkerne med fugtregulerende vertikale luftkonditioneringskanaler (tilpasset den liggende overflade)
 • Behageligt blødt, vatteret, åndbart og vandafvisende hygiejnisk dæksel
 • Egnet for allergikere
 • Afdækning med stjerne-quiltning
 • afdækning, der kan fjernes med lynlås
 • Maskinvaskbar op til 30 ° C
 • Testet for skadelige stoffer og tildelte certifikatet ""Tillid i tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346)
 • Madras, der er egnet til yderligere babybay-seng Boxspring XXL
Teknisk detaljer
 • Mål: bredde x længde x højde 57,5 ??x 105 x 6 cm
 • Materiale omslag: 100% polyester
 • Materialeudfyldning: åben porer , åndbar komfortskumkerne
 • "

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers