babybay madras Medicott AngelWave til Mini/midi blå

babybay madras Medicott AngelWave til Mini/midi blå


499 kr
Pris
458 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
41 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien babybay madras Mini / Midi

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265163

EAN: 4260472557150

babybay madras Medicott AngelWave til Mini/midi blå
Med babybay® madras Medicott® AngelWave® får dit barn en ubesværet nat. Det innovative hygiejnebetræk på babybay Medicott® AngelWave® forhindrer effektivt gennemtrængning af fugt men er luftgennemtrængelig - du behøver altså ingen yderlig vandtæt overflade. Medicott® forhindrer dannelse af skimmelsvamp og støvmider - fuldkommen fri for skadestoffer samt uden tilføjelse af fungicider og mikrobicider. Gelskummet Angelpearl® sørger for den optimale balance af trykbelastning, støtte og temperaturregulering. Angelpearl®gelkomfortskum byder med strukturen af åbne celler på den perfekte basis for en optimal temperaturregulering. Effektiv fugtabsorbering og høj luftcirkulation buder på en frisk og behagelig sovekomfort - i alle årstider. De vertikale klimakanaler i gel- og komfortskumkernen sørger for forhøjet luftcirkulation og tilpasses eksakt til ventilationsspalterne i babybay liggefladen. Jo bedre forsyning af ilt jo mindre ophobning af varme . Skumstofkernen tilpasser sig sammen med betrækket i stjernedesign til kropsformen, virker støttende og sørger for en dyb, lang og drømmende søvn. Betrækket har tre lynlåse og kan let tages af og vaskes på op til 60°C. babybay® Medicott® AngelWave® - den perfekte madras med åndbar fugtbeskyttelse. Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 39,5 x 81 x 6 cm
 • Materiale betræk: 61% polyester, 39 % bomuld
 • Materiale fyld: Åbenporet, åndbart, todelt komfort- og gelskumkerne med vertikale klimakanaler.
 • Tilpasses liggeflade
 • Optimal trykbelastning
 • Optimal temperaturregulering og fugtabsorbering
 • Medicott® betræk med stjerne quiltning
 • Behagelig blød, quiltet, åndbart hygiejnebetræk med fugtbeskyttelsesfunktion og innovativt Medicott®-efterbehandling.
 • Egnet til allergiker
 • Aftageligt ved tresidet lynlås
 • Vaskbar op til 60°C
 • Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
 • Passer til BabyBay sidesengen Mini/Midi

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topseller

babybay madras Medicott AngelWave til Mini/midi blå
499 kr
458 kr