babybay madras Klima Wave til Mini/Midi

babybay madras Klima Wave til Mini/Midi


299 kr
Pris
263 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
36 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien babybay madras Mini / Midi

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265147

EAN: 4260472557112

babybay madras Klima Wave til Mini/Midi
Komfortabel madras fra Babybay. Madrassen sørger for at overskydende fugtighed bliver transporteret væk. Babybay® KlimaWave®-madrassen sikrer høj luftcirkulation takket være de lodrette klimaanlægskanaler i komfortskumkernen, som er nøjagtigt skræddersyet til ventilationsspalterne på babybay® produkters liggende overflade. Bølgekonturen på overfladen af komfortskummet byder på en optional liggekomfort og yderligere horisontal luftning. Jo bedre forsyning af ilt jo mindre ophobning af varme . Klima-betrækket byder på effektiv hygiejnisk beskyttelse mod fugt, men er samtidig luftgennemtrængelig. Skumstofkernen tilpasser sig sammen med betrækket i stjernedesign til kropsformen, virker støttende og sørger for en dyb, lang og drømmende søvn. Betrækket kan let fjernes når som helst takket være den tredobbelte lynlås og kan vaskes op til 60 ° C. Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Mål: 39,5 x 81 x 5 cm
 • Materiale betræk: 61 % polyester, 39 % bomuld
 • Materiale fyld: Åbenporet, åndbart, todelt komfort- og gelskumkerne med vertikale klimakanaler.
 • Bølgekontur for optimal liggekomfort og yderligere horisontal luftning.
 • Behagelig blød, quiltet, åndbart hygiejnebetræk med fugtbeskyttelsesfunktion og innovativt Medicott®-efterbehandling.
 • Egnet til allergiker
 • Hygiejnebetræk med stjerne quiltning
 • Aftageligt ved tresidet lynlås
 • Vaskbar op til 60 °C
 • Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
 • Passer til BabyBay sidesengen Mini/Midi

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay madras Klima Wave til Mini/Midi
299 kr
263 kr