Erstatningsforslag til udsolgte artikler

BABYBAY Madras Classic til sidesengene Mini eller MidiBABYBAY Madras Classic til sidesengene Mini eller Midi
p.t. udsolgt

BABYBAY Madras Classic til sidesengene Mini eller Midi


Pris
173 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien babybay madras Mini / Midi

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A086251

EAN: 4260095222664

BABYBAY Madras Classic til sidesengene Mini eller Midi
Den åndbare skumstofkerne og det aftagelige, bløde bomuldsbetræk sørger for et babyegnet mikroklima: god luft cirkulation uden at fjerne for meget varme fra kroppen. For en sund nats søvn for barnet.
Betrækket er fremstillet i 100% bomuld og er ved hjælp af en praktisk lynlås aftagelig uden problemer og vaskbar ved 40 grader

• Mål (b x l x h): 40 x 81 x 4 cm
• Passer til sidesengene Babybay mini og midi


Materiale:
Overstof: 100% bomuld
Fyldmateriale: 100% åndbar komfortskumkerne

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topseller