babybay Madras Classic Fresh til Mini/Midi

babybay Madras Classic Fresh til Mini/Midi


299 kr
Pris
213 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
86 kr-29%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien babybay madras Mini / Midi

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265144

EAN: 4260472557105

babybay Madras Classic Fresh til Mini/Midi
Komfortabel madras fra Babybay. Madrassen sørger for at overskydende fugtighed bliver transporteret væk. Babybay® Classic Fresh-madrassen sikrer høj luftcirkulation takket være de lodrette klimaanlægskanaler i komfortskumkernen, som er nøjagtigt skræddersyet til ventilationsspalterne på babybay® produkters liggende overflade. Madrassens åndbarhed forebygger ophobning af varme og byder også på god beskyttelse mod fugtighed. Komfortskumkernen tilpasser sig ved betrækket i stjernedesignet, ideelt til dit barns kropsform, har en støtteeffekt og sikrer således en dyb, lang, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Betrækket kan let fjernes når som helst takket være den tredobbelte lynlås og kan vaskes op til 60 ° C. Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Mål: 39,5 x 81 x 5 cm
 • Materiale betræk: 100 % polyester
 • Materiale fyld: Åndbar, komfortabel skumkerne med store lufthuller
 • Komfort skumkerne med fugtregulerende lodrette luftkonditioneringskanaler (tilpasset den liggende overflade)
 • Behageligt blødt, vatteret, åndbart og vandafvisende hygiejnebetræk
 • Egnet til allergiker
 • Betræk med lynlås
 • Betrækket er aftageligt via lynlås
 • Vaskbar op til 60 °C
 • Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
 • Passer til BabyBay sidesengen Mini/Midi

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay Madras Classic Fresh til Mini/Midi
babybay Madras Classic Fresh til Mini/Midi
299 kr
213 kr