Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babybay Madras Classic Cotton Soft til Comfort / Boxspring Comfort
p.t. udsolgt

babybay Madras Classic Cotton Soft til Comfort / Boxspring Comfort


Pris
267 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A265238

EAN: 4260472557174

babybay Madras Classic Cotton Soft til Comfort / Boxspring Comfort
Snoozing, spark, sved - madrassen i din babys seng skal udholde meget stress. Vores gennemprøvede klassiske babybay® Classic Cotton Soft med den robuste babybay® kvalitet har det hele. Åndbar madras med skumstofkerne. Madrassen byder på optimal luftcirkulation og forebygger dermed varmeophobning. Komfortskumkernen tilpasser sig ved betrækket i stjernedesignet, ideelt til dit barns kropsform, har en støtteeffekt og sikrer således en dyb, lang, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Bomuldsbetrækket er aftageligt takke være en lynlås og kan vaskes op til 40 ° C. babybay® Classic Cotton Soft - til en sund, fredelig babysøvn. Forurenende stof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
  • Mål: 45 x 89 x 6 cm
  • Matriale betræk: 100 % bomuld
  • Materiale fyld: Åben pore, høj kvalitet og åndbar komfortskumkerne
  • Betrækket er aftageligt via lynlås
  • Tåler maskinvask ved 40 °C
  • Strygning: lav temperatur
  • Forurenende stof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
  • Passer til sidesengene Babybay Comfort og Boxspring Comfort

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Madras Classic Cotton Soft til Comfort / Boxspring Comfort
5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers