babybay Madras 70 x 140 cm Medicott
Pris
652 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265623

EAN: 4260472557389

babybay Madras 70 x 140 cm Medicott
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Madrasens tekstur spiller en vigtig rolle i din babys naturlige søvnrytme. Frem for alt skal fugt produceret af nattesved effektivt fjernes. Det hygiejniske låg på Klima-ekstra-luftmadras forhindrer effektivt indtrængning af fugt, men er stadig gennemtrængelig for luft. Du har ikke brug for et ekstra vandafvisende låg. Klimakanalerne i komfortskumkernen sikrer øget luftcirkulation. Den forbedrede iltforsyning forhindrer farlig ophobning af varme. De forstærkede sidekanter forhindrer sengen i at samle sig i de første forsøg på at rejse sig og giver således den størst mulige beskyttelse mod at glide i sengen. Skumkernen tilpasser sig ideelt til din baby / barns kropsform på grund af det detaljerede stjernestikede designklimat, som har en meget høj elasticitet og dermed sikrer en dyb og drømmeagtig søvn. Så din baby / barn føles helt behagelig. Dækslet kan let fjernes når som helst på grund af det tredobbelte lynlås og kan vaskes op til 60 ° C. Alle madrasser er testet for skadelige stoffer og er blevet tildelt certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346).

Tekniske detaljer:
 • Mål: bredde x længde x højde 70 x 140 x 10 cm
 • Materiale afdækning: 61% polyester, 39% bomuld
 • Materiale påfyldning: Åben-poreret, åndbar komfortskumkerne
 • Maskinvaskbar ved 60 ° C
 • Testet for skadelige stoffer og tildelt certifikatet ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346)
produktdetaljer:
 • Med fugtregulerende, lodrette klimakanaler og slidbanekant
 • Åndbar og vandafvisende hygiejnebetræk
 • Velegnet til allergikere
 • Cover med stersømning
 • Cover aftagelig med tre-sidet lynlås
 • Velegnet til alle baby- og børnesenge med en liggende overflade på 70 x 140 cm
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topseller

babybay Madras 70 x 140 cm Medicott
652 kr