EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
babybay lukkegitter/sidegitter til Original - olieret kernebøg
p.t. udsolgt

babybay lukkegitter/sidegitter til Original - olieret kernebøg

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr

299 kr
237 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 62 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A041356

babybay lukkegitter/sidegitter til Original - olieret kernebøg
Det praktisk sidestykke passer til babybay sengen Original. Gitteret monteres hurtigt og enkelt til sengen med to holdere.

Produktdetaljer:
 • Farve: Olieret kernebøg
 • Materiale: Massivt bøgetræ, olieret
 • Mål: (bredde x højde x dybde) 86 x 3 x 27,5 cm
 • Passer til babybay sengen Original.
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Babybay

  Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

  Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.