babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ
-25%

babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ1.625 kr
Pris
1.225 kr
Fri fragt
Du sparer
400 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A264723

EAN: 4260472557990

babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
babybay ® Original , vores bedst sælgende klassiker med afrundede hjørner i et kompakt design og hundredvis af kombinationsmuligheder. Bring duften af bjergene ind i dit soveværelse. Liggefladen af schweizisk fyrretræ har en særlig behagelig duft, som beviseligt har en positiv effekt på søvnkomforten. Duften stabiliserer cirkulationen, når lufttrykket svinger, og beroliger den menneskelige organisme. Desuden har fyrretræ en antibakteriel virkning, beskytter mod svampeangreb og har skadedyrshæmmende egenskaber. Du kan vælge mellem forskelligt tilbehør og sammensætte din egen individuelle drømmeseng. Takket være den patenterede, trinløse højdejustering kan liggefladen tilpasses nøjagtigt til enhver sengens højde - uden trin, uden mellemrum. Altid i niveau med mors seng - det er det vigtigste for en sideseng. Med den slidsede bundplade er der altid garanti for god ventilation. De justerbare monteringsbeslag gør det muligt at fastgøre babybay sikkert til forældrenes seng oppefra eller nedefra uden brug af værktøj. Det er lige så nemt at fjerne igen. Malingen er fri for skadelige stoffer og opfylder EN71.3. standarderne, og bøgetræet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove i landet. Den er udelukkende fremstillet af naturligt, antibakterielt og antistatisk massivt bøgetræ - ingen kompromiser, ingen træerstatning. Så snart dit barn er vokset ud af sengen, kan du nemt forlænge babybay ® og bruge den som en høj stol, skrivebord, høj stol, bænk, dukkevuggestue, puslebord, rejseseng, kravlegård eller en komplet barneseng!

Produktdetaljer:
 • Farve: hvid
 • Materiale krop: massiv bøg, lakeret
 • Materiale liggende overflade: schweizisk fyrretræ, ubehandlet
 • Mål: bredde x længde x højde 46 x 87 x 79 cm
 • Trinløs højdejustering
 • Liggefladen tilpasser sig nøjagtigt til forældrenes seng
 • Swiss stone pine har en afslappende og antibakteriel virkning
 • Behagelig, beroligende duft
 • Overholder DIN EN1130-1 for børnesenge
 • Alle lakker er testet for skadelige stoffer i henhold til DIN EN 71 del 3
 • Bøgetræ kommer fra bæredygtigt forvaltede, indenlandske skove
Inkluderet i leveringen:
 • Sengetæppe Original med liggeflade af fyrretræ
 • Bemærk: Madras, låsegitter og rullesæt er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ
5
212 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 176
 
4 stjerner
| 29
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ
babybay Kaleche Original med liggeflade af schweizisk fyrretræ
1.625 kr
1.225 kr