Babybay Hyggetæppe lysegrå stjerner hvid

Babybay Hyggetæppe lysegrå stjerner hvid


  • Babybay Hyggetæppe mørkegrå stjerner hvid

199 kr
Pris
169 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr (15%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A204711

Babybay Hyggetæppe lysegrå stjerner hvid
Det hyggelige tæppe, der måler 100x75 cm, kan bruges i din babybay seng, barnevogn, klapvogn eller i bilen. På den måde vil din baby altid føle sig komfortabel. Tæppet er lavet af blød mikrofiber. Hvis det er nødvendigt, kan det vaskes op til 30° C

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Tåler vask ved 30° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Babybay Hyggetæppe lysegrå stjerner hvid
199 kr
169 kr
Top mærker