Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babybay ® Højstol ombygningssæt passer til model Original , Maxi, Comfort og Comfort Plus, naturlig finish
p.t. udsolgt

babybay ® Højstol ombygningssæt passer til model Original , Maxi, Comfort og Comfort Plus, naturlig finish390 kr
Pris
382 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311445

EAN: 4260472556795

babybay ® Højstol ombygningssæt passer til model Original , Maxi, Comfort og Comfort Plus, naturlig finish
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Så snart dit barn er vokset ud af spædbarnsstadiet, forvandler dette ombygningssæt babybay ® til en praktisk høj stol på ingen tid. Bordpladen, sædet og fodstøtten kan justeres trinløst i højden takket være det patenterede fastgørelsessystem, og den høje stol kan således tilpasses enhver kropsstørrelse. Hvis du fjerner bordpladen fra den høje stol, bliver den til en komfortabel høj stol.

babybay ® ombygningssættet til højstol er fremstillet udelukkende af naturligt, antibakterielt og antistatisk massivt bøgetræ - uden kompromiser og uden træerstatning. Bøgetræet kommer fra bæredygtigt forvaltede, indenlandske skove. Testet i henhold til DIN V ENV 1178-1-standarden.

Produktdetaljer:
  • Trinløst højdejusterbar
  • Fastholdelsesrem mellem bordpladen og sædet forhindrer, at det glider igennem
  • Fremstillet af naturligt, antibakterielt og antistatisk massivt bøgetræ fra bæredygtigt forvaltede skove. Testet i henhold til DIN V ENV 1178-1-standarden.
  • Lakken er testet for skadelige stoffer i henhold til DIN EN 71 del 3.

Tekniske detaljer:
  • Mål: længde x bredde (57 x 47 cm).
  • Højdeindstilling over liggefladen: 8 til 78 cm
  • Maksimal belastningskapacitet: 150 kg
  • Materiale: 100% massivt bøgetræ

Bemærk: Barnestolen er ikke inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay ® Højstol ombygningssæt passer til model Original , Maxi, Comfort og Comfort Plus, naturlig finish
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers