Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
Bæredygtig

babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid


Variant:
  • babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
  • babybay Gitterbeskyttelse Økologisk Cotton hvid
  • babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til lukning af gitteret alle modeller, hvide glitterstjerner sølv

Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311254

EAN: 4260472556498

babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den matchende vuggestueafskærmning til din låsbare vuggestue vil dit barn føle sig endnu mere sikker og beskyttet mod irriterende stoffer eller træk fra omgivelserne. Vuggestueafskærmningen passer perfekt til babybay ® nests. Den kan nemt og sikkert fastgøres med seks velcrolukninger til enhver babybay ®-seng med lukning. Barnesengsbeskytteren er blevet testet for skadelige stoffer og har fået tildelt certifikatet "Confidence in Textiles" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
  • Testet for skadelige stoffer og tildelt "Confidence in Textiles"-certifikatet i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346)
  • Passer til alle babybay modeller

Tekniske detaljer:
  • Mål: længde x bredde x højde (79 x 28 x 2,5 cm)
  • Yderstof: 100% økologisk bomuld
  • Fyldmateriale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Bemærk: Ekstra sengen og lukkegitteret er ikke inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
4.5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
babybay Gitterbeskyttelse Organisk Cotton til låsegitter alle modeller, lysegrå stjerner hvid
134 kr