EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
BABYBAY ekstra luftige madras til sidesengene Mini eller Midi
p.t. udsolgt

BABYBAY ekstra luftige madras til sidesengene Mini eller Midi

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
229 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A086262

BABYBAY ekstra luftige madras til sidesengene Mini eller Midi
Patenteret luftkanaler i skumstoffet sørger for øget luftcirkulation. Jo bedre forsyning af ilt jo mindre ophobning af varme. På grund af den asymmetriske anordning af slidserne, tilpasser madrassen sig perfekt til kropsformen. Ideel til babyer, der sveder meget.

Klimabetrækket af 100% bomuld er ved hjælp af lynlåsen nemt at tage af samt tåler maskinvask ved 60°. Vandafvisende og åndbar.

• Passer til sidesengene Babybay mini og midi
• Mål (b x l x h): 40 x 81 x 4 cm.

Materiale:
Overstof: 42% bomuld, 32% polyamid, 26% polyester
Fyldmateriale: 100% åndbar skumstofkerne

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.