❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BABY født garderobe med vejrand
p.t. udsolgt
Pris
516 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295413

EAN: 4001167827987

BABY født garderobe med vejrand
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"BABY født lever efter mottoet: ""Der er ikke noget dårligt vejr, bare det forkerte tøj"". Derfor holder hun sig altid godt informeret om det aktuelle vejr.

Vejranden og termometeret på hendes garderobe hjælper hende med at vælge det rigtige tøj. Bare tryk på den lyserøde knap på taget, så begynder ænderen at lave sine runder i vejrglaset, og en melodi lyder. Når det har nået det rigtige tidspunkt på året, vil du høre den rigtige lyd, og termometeret viser den passende grad.

Det hvide skab består af to skuffer og en stor og lille dør med lyserødt panel. Med klistermærkerne kan det dekoreres farverigt. På siden er der et foldespejl. Bag det er der et hemmeligt rum. Kan du finde den hemmelige nøgle i andeform?

Detaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 22,5 x 32 x 45,5 cm
  • Højkvalitets tilbehør til den BABY fødte legedukke dukke
  • Med bevægelses- og lydeffekter
  • Inkl. klistermærkeark
  • Til udvidet, varieret og langvarig spilleoplevelse
  • Batteri: 3x LR03 / AAA (medfølger ikke)
  • Alder: Fra 3 år
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers