Erstatningsforslag til udsolgte produkter

baby einstein ™ Roadtripper
p.t. udsolgt
Pris
437 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281948

EAN: 074451103399

baby einstein ™ Roadtripper
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tuut tuut! Kom ud af vejen, når din baby rulles sammen med lynets hastighed. Roadtripper fra Baby Einstein er et farverigt 2-i-1 push and drive legetøj, der tilskynder til gåture og tager din lille med på hans livs tur. Med ægte billyde, en gearskift og et glat ratt er dette babyvogn perfekt til småbørn at udforske. Aktivitet - Legetøjet på instrumentbrættet og motorhjelm giver barnet alt, hvad han elsker ved sin første bil.

Detaljer:
  • Indhold: Skydespil og køretøjslegetøj
  • Dimensioner: 30 x 48 x 27 cm
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers