baby einstein ™ Rejse Larve
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281985

EAN: 074451111554

baby einstein ™ Rejse Larve
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne bløde, interaktive larve er den perfekte ledsager til enhver rejse! Rejsøjlen fra Baby Einstein underholder babyen på farten med otte klassiske melodier. Lær din baby årsag og virkning, mens du leger med tre forskellige aktiviteter. Besæt babyens hørelse med fiskerammelen fuld af farverige rangleperler, de skrammende nøgler og den knirkende propell. Stofbåndene er nemme at fastgøre på de fleste babybærere, legetæpper, barnevogne, bleposer og mere!

Detaljer:
  • musikalsk legetøj
  • Mål: 20 x 33 x 7 cm
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

baby einstein ™ Rejse Larve
171 kr