baby einstein ™ Musikafspiller Toddler Jams

baby einstein ™ Musikafspiller Toddler Jams


Pris
216 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283529

EAN: 074451120426

baby einstein ™ Musikafspiller Toddler Jams
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Toddler Jams musiklegetøj kan din baby lytte til tredive forskellige melodier. Dette brede udvalg af sange, lige fra klassisk til popmusik, er garanteret at tiltrække din babys opmærksomhed. Store knapper og den farverige designanimation opfordrer dig til at prøve dem. Når en sang spilles, lyser farverige lys for at matche rytmen. Dette melodiske legetøj vil ikke kun distrahere dit barn, men vil også introducere ham eller hende til musik på en legende måde. Småbørn vil elske at være i stand til at flytte til musikken og styre musikken selv.

produktdetaljer:
  • dimensioner: 12,7 x 22,23 x 6,35 cm
  • Indhold: Små legetøj til småbørn
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

baby einstein ™ Musikafspiller Toddler Jams
216 kr