10% KRAMMERABAT!
10% KRAMMERABAT!
Rabatkode:
HDDK1966
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter træ natur Hvide beslag

Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter træ natur Hvide beslag

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 4-8 hverdage
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
599 kr
319 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 280 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A142886

Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter træ natur Hvide beslag
Multidan træ Gitteret fra Baby Dan® er fremragende egnet til Trapper og gange såvel som døre.

Det flexible sikkerhedsgitter er af europæisk bøgetræ. Det er vægmonteret og har det enestående børnesikre Quick Release system, som mulig gøre hurtig montage og demontage. Når beslagende er monteret kan gitteret ved behov på få sekunder fjernes uden brug af værktøj.

Gitteret kan åbnes i begge retninger og betjenes med en hånd.

Produktdetaljer:
 • Egnet til trapper, gange og døre
 • Hurtig montage ved hjælp af Quick-Release beslagene
Tekniske detaljer:
 • Farve: Natur
 • Højde: (Monteret) 74,5 cm
 • Material: Træ, 100 % PVC fri
 • Passer i døre og på trapper med åbningsmålene: 60,5 til 102 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Baby Dan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter træ natur Hvide beslag
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter træ natur Hvide beslag
599 kr
319 kr