Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Sort

Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Sort


  • Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Hvid

379 kr
Pris
327 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
52 kr (14%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A245347

Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Sort
Multidan Metal Gitter fra de danske Sikkerhedsexperter Baby Dan® egner sig fremragende til såvel Trapper og gang som døre.

Flexi Fit har det enestående børnesikre Quick Release system, som mulig gøre hurtig montage og demontage. Når beslagende er monteret kan gitteret ved behov på få sekunder fjernes uden brug af værktøj. Gitteret åbner i begge retninger, og voksne kan åbne det med en enkelt hånd.

Gitteret kan åbnes i begge retninger

Produkt-Highlights:
  • Velegnet til trapper, korridor og dør åbninger
  • Hurtig installation på grund af quick-release beslag
Tekniske detaljer:
  • Farve: Sort
  • Højde: (monteret) 73 cm
  • Materiale: Fremstillet af pulverlakeret metal, 100% PVC fri
  • Passer ind i døre og på trapper med åbningsdimension: 62,5 til 78,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Baby Dan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Sort
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
1
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Baby Dan MultiDan Sikkerhedsgitter Metal Sort
379 kr
327 kr
Top mærker